Word vrijwilliger

DoucheFLUX heeft altijd vrijwilligers nodig voor onze diverse en talrijke acties (activiteiten, diensten, evenementen…) die reeds lopen of op poten gezet zullen worden…

Maar hier toch enkele specifieke zoekertjes:

  • Voor een optimale werking van de dienstverlening, heeft DoucheFLUX elke dag 9 vrijwilligers nodig. We kunnen ook rekenen op de medewerking van vrijwilligers van het Rode Kruis.
    Werkuren: van dinsdag tot vrijdag van 8u15 tot 12u15 en zaterdag van 11u15 tot 15u15. Vrijwilligers hoeven niet elke dag al deze uren presteren. Er wordt een planning opgesteld in functie van de beschikbaarheid van elkeen.
    Om zich zo goed mogelijk voor te bereiden, volgen al onze vrijwilligers de opleiding Tous VIP – Volontairement Impliquées en Pauvreté!. Deze opleiding duurt één dag en wordt gegeven door het Croix-Rouge de Belgique (in het Frans, gratis).
  • DoucheFLUX is ook op zoek naar kapsters en esthéticiennes die beschikbaar zijn op woensdag namiddag. De kapster, manicure, pedicure en gezichtsverzorging voor vrouwen worden momenteel slechts één keer per maand aangeboden. Omwille van hun succes wensen we deze dienstverlening wekelijks aan te bieden.
  • Voor ons communicatieteam zijn we op zoek naar een persoon die nauwgezet is, een vlotte pen heeft , tweetalig Nederlands-Frans (Engels is een plus) is en die tenminste een basiskennis heeft van WordPress.

Voor meer info of om te vrijwilligen, contacteer ons!

Zie onze laatste oproep aan vrijwilligers!