Brussel Helpt 2019

BRUZZ zet met Brussel Helpt jaarlijks een grootscheepse fundraisingactie op ten voordele van een goed doel dat actief is rond een specifiek grootstedelijke problematiek. De actie heeft ook uitgesproken doelstellingen op vlak van sensibilisering en gemeenschapsvorming.

Dit jaar is DoucheFLUX het goede doel!

Op zaterdag 30 november organiseert Brussel Helpt de tweede editie van de Grootste Spaghettislag ter Wereld. Net zoals vorig jaar zet de fundraising-actie Brussel aan om samen spaghetti te maken en spaghetti te eten. Het is de ambitie om de Grootste Spaghettislag ter Wereld nog groter te maken: met nog meer Brusselaars achter de kookpotten, op nog meer locaties spaghetti en nog een pak meer Brusselaars samen op pad om spaghetti te eten voor het goede doel.

Hoe kan jij deelnemen?

Eet spaghetti

Op zaterdag 30 november kan je spaghetti gaan eten op één van de vele gezellige locaties. Reserveer/koop je bord spaghetti via de website brusselhelpt.be die voorzien is van een interactieve kaart en een betaalplatform. Vooraf reserveren is verplicht. Dit kan tot en met 28 november 2019.

Word partner en maak spaghetti klaar

Als particulier, vereniging… kan je zelf een heleboel spaghetti’s klaarmaken en andere Brusselaars laten meegenieten van jouw kookkunsten. Schrijf je online in via de website brusselhelpt.be.

Je verschijnt dan op brusselhelpt.be als locatie en aanbieder van spaghetti waardoor Brusselaars bij jou op 30 november kunnen komen eten. BRUZZ zorgt voor een communicatiecampagne en vermeldt elke partner online en in BRUZZ magazine.

Word partner als bedrijf

Wil je deelnemen als bedrijf in de week voor 30 november? Verkoop minstens 25 spaghetti’s (tegen 10€) en geniet van een Brussel Helpt-bedrijvenpakket.

Download de infofiche voor bedrijven

 

Promomateriaal

 

In de pers