Podiumkunsten

The Musical Company – Broadway Babies – 1 tot 7 oktober 2018

Centre Communautaire Joli-Bois, Stoeterijlaan 100, Sint-Pieters-Woluwe

In een regie van Antoine Guillaume.

Broadway Babies, is een hommage aan de angelsaksische musical opgebouwd uit uittreksels van voorstellingen die de geschiedenis van Broadway gemaakt hebben. 11 acteurs-zangers, 2 MC’s en 3 muzikanten zorgen voor een swingend spektakel vol magie. Na afloop ga je al dansend en zingend naar huis!

Voor elk kaartje dat op naam van DoucheFLUX verkocht wordt, gaat er 5€ naar onze vzw. Vergeet dus niet DoucheFLUX op te geven wanneer u uw plaatsen reserveert!

Hoe reserveren?

  • via mail: vergeet niet “DoucheFLUX” te vermelden in uw mail.
  • telefonisch 0479 45 67 44: van maandag tot vrijdag van 18u tot 21u en op zaterdag van 9u tot 21u. Geef ook dan de code “DoucheFLUX” op.

Volg het evenement op Facebook.

La Philantroupe – Venise sous la neige – 21 maart 2018

Salle Lumen, Boondaalsesteenweg 30-32, Elsene

Een werk van Gilles Dyrek.

La Philantroupe ontstond in 2008 en bestaat uit Odile en Bruno Dayez, Xavier Rolin, Pierre Scaillet, Catherine Ghion, Amandine Le Pollain, André Jadoul, Benoît Baijot, Hortense en Hugues Dayez. Met welk doel ? Opbrengsten verkrijgen voor sociale projecten, de verenigingen waarvoor het gezelschap de planken bestijgt meer zichtbaarheid geven en dat alles in een feestelijke sfeer. De formule? Inkom is gratis, vrijwillige bijdrage na de voorstelling en een afsluiter in de bar met een knabbel en een borrel.

 

Les Tragibus – Pêle-Mêle – 9 december 2017

Maison des Jeunes de Roodebeek, Sint-Lambrechts-Woluwe

Een geïmproviseerde voorstelling op basis van jouw lievelingslectuur! Breng het mee, we zullen er zorg voor dragen. Geen schaamte, we nemen alles!